3 tips (en een monument!) voor een literaire Vrouwendag

Vrouwendag - 3 literaire tips.png

‘Empowered women empower women’: het zou de baseline kunnen zijn van LNVT als literair agentschap. Met 70% vrouwelijke klanten is het hier elke dag Vrouwendag, maar vandaag een beetje meer dan anders.

Waarom ik mij zo graag omring met sterke, getalenteerde vrouwen?

Werken met vrouwen is 100% efficiënter en meer doelgericht; 100% minder opgeblazen en doorspekt van spierballengerol. En als vrouwen in hun kracht staan en die krachten ook nog eens bundelen: dan zijn we tot ongezien grootse dingen in staat. En daar bouwt LNVT elke dag een beetje aan mee.

Drie tips voor een literaire Vrouwendag:

1. Wereldvrouwendag online bij cc De Werft | Anke Verschueren is gastvrouw én draagt eigen werk voor

Reserveer nog snel je plaatsje via www.dewerft.be/vrouw. Je krijgt tijdig de link in de mailbox waarop je je kaartje bestelde. De stream is vervolgens een week online beschikbaar.

2. Female Poets Marathon (Avanti, Almere) | Babs Gons presenteert een online marathon van krachtige Nederlandstalige stemmen

Vanaf 19.30 uur kan je luisteren naar dichters als Sandy Bosmans, Lisette Maneza, Babette Fonchie, Roziena Salihu, Charlotte Beerda, Rachel Rumai en Sholeh Rezazadeh. Deze avond is online en gratis. Meld je nog snel aan: bit.ly/30ALqF7. De Zoom-link ontvang je dan van tevoren per mail.

3. Webinar Internationale Vrouwendag (Turnhout) | Yousra Benfquih draagt voor uit eigen werk

Yasmina Fadli, onderneemster en game changer, vertelt vanuit haar eigen ervaring hoe je je dromen kunt waarmaken, zowel privé als professioneel. Dichteres, columnist en schrijfster Yousra Benfquih sluit de avond af met een gedicht. Inschrijven kan via www.turnhout.be/inschrijven-webinar-internationale-vrouwendag
Na inschrijving krijg je de link om deel te nemen.

Tot slot delen we ook nog eens ‘Monument voor de vrouw’, het tijdloze gedicht van Maud Vanhauwaert met de bijzondere animatie van Joop Pareyn.

 

Fijne Vrouwendag!

Vorige
Vorige

Lockdownfeest | Anke Verschueren & Het Bureau van Lang- en Achtzaamheid

Volgende
Volgende

Babs Gons schrijft het Boekenweekgedicht 2021